Beoordelingen van Sam's Grillroom Zwolle

Recente recensies

5.0
Alwin
gisteren

Lekker snel zelfs op de drukkere zondagmiddag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
30 september 2022
Anoniem
29 september 2022
Melvin
25 september 2022

Wederom goed gegeten. En een snelle bezorging.

Alwin
25 september 2022

Snelle bezorging heerlijk eten goed gekruid en prima van smaak

HvW
22 september 2022
Wisse
20 september 2022
Jeroen Bosma
14 september 2022

de bezorging was uitstekend en snel, het eten was helaas deze keer lauw warm en niet heel smakelijk aangezien de tempratuur niet goed was.

Farah
14 september 2022

Deze toppers hebben om 1:30 uur ‘s nachts niet alleen onze bestelling op tijd gebracht, maar ook een stap extra gezet. Mijn vriendin en ik zijn vandaag ontslagen uit het ziekenhuis met ons pasgeboren zoontje. We hadden midden in de nacht geen flesvoeding meer en moesten het ophalen bij het Isala Ziekenhuis. Mijn vriendin is vanwege de bevalling niet mobiel en ik kon ons pasgeboren zoontje niet alleen laten. De helden van Sam wilde wel tijdens de bezorging via het Isala rijden en ons pakketje oppikken. Namens ons alle drie: onwijs bedankt🙏🏾!

erik
12 september 2022
Liane
11 september 2022

We hadden kapsalon besteld, maar de Patat was erg zout (niet te eten) Bestelling kwam erg laat!

Kevon
11 september 2022

Bezorger was sneller dan verwacht met het eten. Eten was nog warm en lekker!

Bianca
9 september 2022

Na lange tijd weer bij jullie besteld en dit blijf tog de lekkerste eten van zwolle. Ondanks alles zo duur is geworden was het weer lekker smullen 😇

Juul
4 september 2022

Altijd lekker en snel bezorgd! Mijn go-to voor die brakke kapsalon itch de dag na een feestje

Eric
2 september 2022
Mirjam
30 augustus 2022

Broodje hamburger zag er uit of het er in gesmeten was, was ook geen lekker broodje. De groenten zijn in het zuur en niet vers, aan de augurk (waar ik gek op ben) zat een vreemde smaak. De patat was wel lekker en de kapsalon van m’n vriendin ook.

Katja
29 augustus 2022

Heerlijke kapsalon! De beste van Zwolle

Farhad
26 augustus 2022
Thomas
26 augustus 2022
Jeffrey
24 augustus 2022

Bestelling was weer perfect en heerlijk en mooi op tijd

Katja
19 augustus 2022

Pizza doner was erg lekker! Alleen wij hebben bij elke pizza ook knoflook saus besteld en betaald, maar nooit gekregen! Direct gebeld toen we dat zagen en het zou er aan komen maar nooit geweest.. jammer en zonde van ons geld, gelukkig was de pizza zonder de saus ook lekker

pres
19 augustus 2022

Bezorgen was super snel! Eten was niet warm. kapsalon was zelfs koud en het vlees niet genoeg doorbakken. (aan de rauwe kant) Het leven wordt duurder.. alle begrip maar 4,95 voor een grote friet gaat mij te ver. het bakje is vervolgens half gevuld. ik vind de prijs kwaliteit niet meer in verhouding staan.

Daniel
19 augustus 2022

Oude man bezorger was erg vriendelijk.

M B
17 augustus 2022

Goede shoarma. Maar vieze, vette en harde patat. We hebben bijna alles weggegooid van onze kapsalon… zonde van het geld!

Thomas Kiel
16 augustus 2022

Heerlijk eten en lekker drinken snel bezorgd top service 😊👍🏻

Mike
13 augustus 2022

Was weer prima 👌

Joopie
10 augustus 2022

Was er snel maar koud

Norman
5 augustus 2022

Sinds lange tijd weer heerlijk gegeten. Nette bezorging en nog super top.

De Graaf
4 augustus 2022

Kleine verbeter punt. We bestelden 4 knoflook saus en 2 rode ui saus. We kregen 3 knoflooksaus en 3 sambal saus. Als je een zoete uien saus verwacht en het is dan sambal saus dan is dat wel even slikken 😉. Het vlees was weer eens van goede kwaliteit. De bezorger was vriendelijk en attent.

HvWz
4 augustus 2022

Mooi binnen de tijd en nog goed op temperatuur

Fer
31 juli 2022
E
30 juli 2022
Jimmy
29 juli 2022
Gerard Veldkamp
28 juli 2022

Prima!!!

Juliet de Lange
28 juli 2022

Ik had om 00:21 besteld en had een mail met een bezorgtijd van 01:20. Om 02:00 nog niks ontvangen. Om 02:10 word er aangebeld. Sorry maar dan hoeft het voor mij niet meer. Bijna 2.5 uur wachten op 1 kipschotel.

Wisse
27 juli 2022
Thomas
24 juli 2022
Geke
23 juli 2022
Rob
23 juli 2022

Hallo sam grillroom Ik beste vaak een broodje Döner kebab speciaal het lijkt wel dat er steets minder vlees tussen zit jammer is dit. Mvg Rob

Ivar
21 juli 2022

goeie schotel

BJ Kroesen
21 juli 2022

Helaas was er geen knoflooksaus bij…ik had aangegeven apart erbij..

Farhad Bawar
20 juli 2022
Fred
17 juli 2022

Top! Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en tot slot heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruben H
16 juli 2022

Wij bestellen hier altijd met het werk het is echt heerlijk niet normaal. Heel soms is het wel eens te weinig maar ik geef het ook niet altijd goed door maar ik denk niet dat het daardoor komt. Als ik later verkering krijg ga ik hier uit eten met me partner als ik tenminste korting mag want de benzine is ook al duur nu.

M.T.P.
15 juli 2022

Heerlijk gegeten.

Tok
15 juli 2022
Wisse
14 juli 2022
Oemer Abdoelradjak
11 juli 2022
Gerard Veldkamp
10 juli 2022

Het was weer fantastisch!! Heerlijke schotel van kip, shoarma en kebab met lekkere frietjes en salade.

Samsom Sahle
10 juli 2022

Moet bezorgen op tijd te zijn .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Veldkamp
7 juli 2022

Complimenten voor de kok! Perfecte shoarmaschotel, lekker met uitjes en paprika.

MTP
5 juli 2022

We hebben lang gewacht maar het was het wachten wel waard. Heerlijk warm gegeten. Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly Schinkel
3 juli 2022

Heerlijk eten, prima porties en goed warm. Helaas een goede 2uur moeten wachten vanaf moment van bestellen (bijna een uur langer dan de verwachte bezorgtijd). Telefonisch niet bereikbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Top
28 juni 2022
Rene
26 juni 2022

TOP top

J mulder
24 juni 2022

Beetje jammer dat de berreklauw te door bakken was ui was zelfs zwart

Hetty Huisman
24 juni 2022

Patat was prima

Arelis
21 juni 2022
Jenny Tromp
19 juni 2022

patat helaas weg moeten gooien, het was erg zout, verder was het goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
13 juni 2022

Döner kebab speciaal op gehaald vandaag Zat niet veel smaak aan.

Schimmel
11 juni 2022

De bestelling kwam 1 uur te laat. Nadat ik gebeld heb duurde het nog een kwartier. 2 donor pizza besteld. Maar 1 gekregen en 1 andere pizza. Beetje teleurgesteld in Sam

Gigi
11 juni 2022

Broodjes waren zo hard . Dat ze Niet te eten waren. 🤔 Ben ik niet gewent van Sam grillroom...

Henk
9 juni 2022

Kapsalon was prima. Ook nog warm bij bezorging.

HvW
9 juni 2022

Ruim optijd en alles was nog heerlijk op temperatuur

Farhad Bawar
9 juni 2022
Sam
6 juni 2022

Was niet goed gebakken.

Dani
6 juni 2022

Sneller dan verwacht geleverd, maar in beide kapsalons zat er een lange vieze haar.

Sandra
6 juni 2022

Ik heb 's middags online de bestelling gedaan om het om 18:15 te laten bezorgen. Ze kwamen pas on 19:30. Dit vond ik echt slecht

Rene
30 mei 2022

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Douma
28 mei 2022

Ik wacht nog steeds op mn eten

Farhad Bawar
25 mei 2022

Heerlijk eten met een uitstekende service.

Agnes Noy
21 mei 2022

Het eten kwam steenkoud aan. Ik ben daar niet tevreden over. Daardoor vond ik het ook niet lekker. Ik bestel niet weer

Rene
21 mei 2022

Helemaal top weer

Bram
16 mei 2022
HvW
14 mei 2022

Alles perfect op temperatuur en op de juiste tijd geleverd.

Lisanne
5 mei 2022

Top zaak! Ik bestelde op Bevrijdingsdag en het was mega druk maar mijn bestelling is goed afgehandeld en nog snel ook.

Bianca
4 mei 2022

Eten was top had alleen aangegeven dat ik met 50 zou betalen maar de bezorger met dochter volgens mij had geen wisselgeld mee gekregen dus was letterlijk verplicht om flinke fooi te geven wat ik niet erg vin maar volgende keer beter kijken na de bestelling hoe ik wil betalen😉

Hol
3 mei 2022

Super lekkere kapsalon, top vlees. Jammer dat het eten altijd langer duurt dan aangegeven

R. Batenburg
1 mei 2022

Lekker als altijd alleen jammer dat nu voor de derde keer de saus er weer niet bijzat 😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Norman
1 mei 2022
Sandra
1 mei 2022
Anoniem
1 mei 2022

Is dit een grap? Ik had besteld, op afhalen geklikt, toen ik aankwam draaide ze de deur voor mijn neus dicht. Geen eten.

Sayin
29 april 2022
Hennuuh
28 april 2022

Super!! Altijd de beste kapsalon van Zwolle.. alles was goed hoeveelheid warmte smaak.

Veldman
27 april 2022

Pizza is erg lekker alleen jammer dat er niets met de opmerking wordt gedaan die je plaatst bij je bestelling. Bestel je zonder champignons liggen er toch champignons op

Sandra
24 april 2022

Weer heerlijk gegeten

Thom
23 april 2022

Vlees was aangebrand bij de durum.

Kirsten
19 april 2022

Eten altijd erg lekker. Normaal nooit problemen met de levering. Helaas ging het deze keer niet helemaal goed. Om 17:00 besteld voor 18:30, kwam het pas om 19:00 en alle sauzen vergeten. We moesten 6x knoflook en 1x whiskeysaus hebben. Gelijk gebeld dat dat er niet bij zat. Zou z.s.m. geleverd worden. Werd 19:50 bezorgd, toen hadden we het eten natuurlijk allang op anders is je eten koud. Kregen we 2 whiskeysaus, 1 mayo en 1 curry.... Gelukkig hebben we niet op de sauzen gewacht, maar we hebben de sauzen wel gemist bij het eten.

HvW
16 april 2022
Joyce
14 april 2022

Normaliter top, nu ontbrak de frikandel speciaal. Vorige keer de satesaus ijskoud. Zonde, want altijd lekker!

Suus
11 april 2022

Later dan besteld geen update en de patat was niet warm meer eerder lauw. Jammer

Slagter
9 april 2022

Eten was in de basis lekker, helaas erg trage bezorging waardoor de patat lauw was.

Lizanne
8 april 2022
Norman
8 april 2022

Was weer ouderwets genieten

Tim Bodde
5 april 2022

Was niet heel warm, en de knoflooksaus kwam op nabezorging. In de tussentijd mijn halve bestelling al op

Chris
4 april 2022
Yvonne
29 maart 2022

Bezorger was nogal kortaf en t eten was ook niet echt warm. Jammer zijn wel beter gewend

freddy pieters
26 maart 2022

lekker en vlug!!dikke tien!!!dankdankdank

Taco
26 maart 2022
M.D.
24 maart 2022

Ik heb extra geld betaald zodat de salade er niet overheen zou zitten en nu zat het er wel over heen. Toen ik belde kwam er alleen een sorry ik kan er nu niets aan veranderen. Terwijl ik hoopte dat ik wel een bon of mijn geld dat ik extra betaald heb terug zou krijgen.. slechte service

Wisse
19 maart 2022
Dennis
19 maart 2022
JanWillem Veenhuis
18 maart 2022
Knoops
17 maart 2022

Ze waren precies op tijd en het eten was nog lekker warm

Laurens
16 maart 2022
Wisse
15 maart 2022
theo van der stouwe
14 maart 2022
MTP
9 maart 2022

De bestelling was op de afgesproken tijd bezorgd. We hebben heerlijk warm gegeten. Top

Connie
6 maart 2022

2 uur moeten wachten op eten, erg slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
3 maart 2022
Wisse
28 februari 2022
F.Pieters
27 februari 2022

op tijd en lekker eten!!toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Voerman
27 februari 2022

Snel en lekker!

Ivar
26 februari 2022

Broodje döner vergeten maar binnen 15 minuten nabezorgd. Prima!

Ireen
20 februari 2022

Patat was koud en taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mul
20 februari 2022
Rene
20 februari 2022

Op tijd, en lekker.

Wisse
20 februari 2022
Mattheus
19 februari 2022

Ik liep de bezorger tegemoet omdat het een autoluwe straat is waar ik woon. Moet ik eerst vermelden, midden in de nacht wie ik ben. Bestel al vanaf het aller eerste moment dat jullie bestaan. Maar hé, het is die beste jongen vergeven en ben het ook half vergeten omdat ik een aardige slok op had. Het eten was top overigens.

Steffan
15 februari 2022

Alles super vers. Mooi optijd en goed warm.

Wisse
12 februari 2022
Hans Scholten
11 februari 2022

Plak iets op de glazen deur, bloedneus, dikke en scheve stand nu.complimenten aan de glazenwasser, deur niet meer te zien. 😁

Anoniem
10 februari 2022
Suus
7 februari 2022
Thom
6 februari 2022
Sandra Zuidberg
6 februari 2022

Het broodje was goed gevuld en de bezorging was op tijd.

W. van der Velde / Prorail
4 februari 2022

Zoals gevraagd belde de bezorger netjes dat hij klaar stond met de bestelling en waar precies. Bovendien erg vriendelijk. Zeer tevreden.

Anoniem
3 februari 2022
Wisse
3 februari 2022
Nagel
2 februari 2022
Gerard
2 februari 2022

Alles was weer top

HvW
30 januari 2022

Perfect op tijd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
29 januari 2022
Anoniem
27 januari 2022
Joopie
24 januari 2022

Was lekker miste alleen me pikant en vlede week me sAus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
24 januari 2022
dijkstra
23 januari 2022

Als altijd heel lekker

Mike Drenth
22 januari 2022
Wisse
22 januari 2022
Farhad Bawar
16 januari 2022
Wisse
15 januari 2022
Jaja
9 januari 2022

Heb altijd calzone besteld omdat ik de vulling zo lekker vond nu vond ik deze keer hem niet lekker teveel kaas haast geen döner maar mega veel groente. Ik heb hem aan me ouders gegeven want had hem veel anders verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 januari 2022
Edwin
7 januari 2022

Top service via internet besteld en netjes in de truck geleverd

Wisse
6 januari 2022
RJ
5 januari 2022
Wisse
2 januari 2021
Wisse
30 december 2021
Natascha
29 december 2021

De kapsalon met doner kebab was zoals altijd heerlijk! Alleen de shoarma met kaas helaas niet. Het vlees was taai, het broodje was klef en de knoflooksaus was vergeten.

Wisse
28 december 2021
Bert
26 december 2021

Ik beoordeel de kwaliteit als goed. Het eten was erg lekker. Het enige punt is dat het eten wat afkoelt tijdens de bezorging. Misschien een tip om het vlees/groente gescheiden te houden van het broodje. Zo kan men het vlees en groente eventueel thuis opwarmen in de oven/magnetron. De bezorging was goed en mooi op tijd. Groet van Bert

Taco
24 december 2021

Sorry altijd goed maar nu echt niet helaas. Pizza lauw en Satheesaus zo uit de koelkast,,,, ijskoud hmm🤔

Wisse
23 december 2021
Marinus
19 december 2021

Super eten, gezellig en aardig personeel

Wisse
18 december 2021
Anoniem
18 december 2021
Wisse
16 december 2021
Bannink
16 december 2021

Patat speciaal was lauw!

Martin
13 december 2021
Sieben
10 december 2021

Top

Wisse
9 december 2021
Frank Douma
7 december 2021

Het eten was bijna koud

Hoi
6 december 2021

Het was echt heel lekker had eerst 2 sparibs schotel en 2 grote döner besteld alleen sparibs was op jammer genoeg dus heb bestelling veranderd na calzone döner en 2 grote broodjes döner extra vlees alleen wat tegen viel is dat het wel op normale broodjes leek zo weinig vlees zat erin en ook in de calzone pizza weining vlees veel groente veel geld voor weinig vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
4 december 2021
Yvonne
3 december 2021

Bezorging zou rond 19:20 uur komen. Vervolgens krijg ik om19:27 bericht bezorger onderweg. Die komt vervolgens pas om 20:00 uur en dan is vervolgens t eten ook niet meer heet beetje jammer

J.bosma
2 december 2021

Het eten was redelijk. De saus was verkeerd en het was niet echt heel warm meer.

Wisse
2 december 2021
René
2 december 2021

Altijd top

Mattheus
28 november 2021

Lekker zoals altijd. Miste het dekseltje op de kapsalon. Nu plakte de kaas aan het aluminiumfolie. Geen punt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
28 november 2021
Wisse
27 november 2021
Wilfred
25 november 2021

Zoals altijd top & snelle (warme) bezorging!

Zeeman
25 november 2021
Wisse
25 november 2021
Wisse
22 november 2021
Maffie
21 november 2021

Vond het shoarmavlees tegen vallen, grote stukken, veel vet en srukken kraakbeen. De kip was wel van goede kwaliteit.

Norman
21 november 2021

Was weer lekker. Patat was wat aan de koude kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
20 november 2021

1 uur en 3 kwartier moeten wachten op het eten en het kwam koud aan.

Daniel
19 november 2021
Wisse
18 november 2021
Robert-Jan
14 november 2021
Wisse
13 november 2021
Wisse
11 november 2021
Wilfred
10 november 2021

Top & snelle bezorging, altijd goed!

Petra
8 november 2021
J.bosma
7 november 2021

Het eten was mooi op tijd. Alleen wat minder warm en de friet was slap deze keer

Wisse
6 november 2021
Wisse
4 november 2021
Van den berg
3 november 2021

Het was weer heerlijk

dijkstra
1 november 2021

Om 19 uur bezorgen werd ineens 15 uur. Dat vonden wij niet handig en ook niet acceptabel. Dus retour. Even bang geweest dat 19 uur niet zou komen maar dat was onterecht. Gewoon rond 19 uur bestelling ontvangen. Eten was, als altijd, weer prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
31 oktober 2021

Patat goed knapperig, goede hoeveelheid sla groenten en kebab.

Sjon
31 oktober 2021

Heerlie kapsalon

Zantingh
28 oktober 2021

Top service, goed eten zoals altijd!

Wisse
28 oktober 2021
Cock Schouten
24 oktober 2021

De patat was te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dj
24 oktober 2021

Duurt Heellang, moest een uur wachten in de nacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
23 oktober 2021
Wisse
21 oktober 2021
Dyomar
21 oktober 2021

Ondanks de grote drukte 's nachts en onze grote bestelling, goed geholpen, lekker gegeten. Thanks

Cock Schouten
21 oktober 2021

Geweldig

Chris
17 oktober 2021
Wisse
16 oktober 2021
Wilfred
14 oktober 2021

Top ! Snelle levering & supervriendelijke bezorger, en belangrijkste eten erg lekker !

Wisse
7 oktober 2021
Taco
6 oktober 2021
Wisse
2 oktober 2021
norman
1 oktober 2021

Als van ouds heerlijk

Wisse
30 september 2021
Robert-Jan
29 september 2021

Te gekke tjap

Hennuuh
26 september 2021

Super goed!! Alles mooi optijd in huis en goed warm. Aardige bezorgers

Richard
24 september 2021

De kip was minder mals dan normaal, en de uien niet helemaal doorbakken. Normaal gesproken is het perfect.

W Harmsen
24 september 2021

Zeer snel

Wisse
24 september 2021
Richard Rietberg
23 september 2021

Altijd op tijd en warm eten. Vriendelijke bezorgers.

Willem
23 september 2021
Thomas
21 september 2021

Snelle bezorging en prima pizzas

J de vries
20 september 2021

Was gisteren niet zoals anders broodjes hard en harde stukken vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wisse
18 september 2021
Wisse
17 september 2021
Dabang bhai
14 september 2021

Heerlijke kapsalon!!!!!!

Taco
13 september 2021
.
10 september 2021
J.bosma
10 september 2021

De patat in de schotel was wat flauw en slap en de doner was wat aangebrand.maar voor de rest geen probleem

Wisse
9 september 2021
Wilfred
8 september 2021

Bestel met regelmaat, bestellingen kloppen altijd, warm, snelle bezorging & zeer vriendelijke bezorgers, kunnen veel zaken een voorbeeld aannemen

Stephan vd Vegte
8 september 2021

Goede zaak, altijd lekker eten & snel bezorgd.

Wisse
7 september 2021
Wisse
2 september 2021
blok
31 augustus 2021

het eten was prima en lekker warm maar de bezorging liet wensen over. de bezorger belde mij op of ik het wel even wou ophalen uit zijn auto i.p.v. dat die even uitstapt en aanbelt, erg raar

Nellie de vries
30 augustus 2021

De calsone was heerlijk en ruim voldoende voor 2 personen. Gaan we vaker bestellen

Wisse
28 augustus 2021
Charlotte Maurice
26 augustus 2021

Gisteren eten besteld. Het was lekker, alleen hadden we bij opmerkingen neergezet dat de lamacun zonder salade wilde hebben . Maar ze hebben er wel salade op gedaan.

Sam
23 augustus 2021

Was veels te laat, ruim 35 minuten en na een telefoontje na 20 minuten geen enkele poging tot vergoeding gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edin
21 augustus 2021

Heerlijk eten, tijdige bezorging en een uitermate vriendelijke bezorger.

G.Halfwerk
21 augustus 2021

Prima alleen weer kleine stukjes harde patat !

Sara
20 augustus 2021

Helaas ontving ik slappe frietjes en kipnuggets. Ook was het bakje met patat zo in de zak gedaan dat de mayonaise volledig buiten het bakje zat met alle friet in de mayonaise. Normaal gezien ben ik erg tevreden over jullie maar dit was toch een minder fijne ervaring.

Wisse
18 augustus 2021
Susan
17 augustus 2021

Hoi! Besteld 17.30 bezorgen, mail staat 17.45 en het was er om 17.10 misschien dat jullie dat beter kunnen plannen ? Verder niks te zeuren eten was heerlijk !

G.Halfwerk
17 augustus 2021

Alleen te kleine stukjes patat deze keer erg veel !

Hennuuh
15 augustus 2021

Top !! Altijd goed

Ashley
14 augustus 2021

Lekker gegeten en was nog goed warm! Patatjes goed doorgebakken en vriendelijke (snelle) bezorger :) broodje was wel wat onhandig te eten en dat paarse spul vond ik wat minder maar voor de rest toppie ! 😋

Wisse
14 augustus 2021
Tj
14 augustus 2021

Bezorging ging even helemaal mis maar het eten was zoals altijd enorm lekker en het kan ook wel een keer verkeerd gaan. Bedankt weer.

Henri
14 augustus 2021

Top!! Snel bezorgd en super lekkere kapsalons goed gevuld en dikke kaas topping..!

Eren
13 augustus 2021
Jan
13 augustus 2021

Zoals altijd als ik bestel weer een heerlijke lekkere verse Dürüm besteld en netjes op tijd zoals altijd 🌯 👍 top Sam & medewerkers.

G.Halfwerk
12 augustus 2021

Alles weer prima in orde ga zo door !

Anoniem
11 augustus 2021

Erg lekker en snel

Wisse
10 augustus 2021
g
9 augustus 2021
G.Halfwerk
6 augustus 2021

Heerlijk zo als altijd ga zo door !

Mike
5 augustus 2021

Smaakte heerlijk! Eten was goed warm en het drinken lekker koud

Wilfred
4 augustus 2021

Top ! Snel, lekker & vriendelijke bezorger

De vries
2 augustus 2021

Erg jammer van de kip dat het allemaal het zelfde was geen variatie. En echt veels te laat . Bezorger was erg vriendelijk

Chantal
2 augustus 2021

Ik had weer een poging gedaan gisteren. Ik zag nu jonge gozers staan. En het was lekker! Het broodje wat ze gebruiken is zeker een plus punt. Een hele tijd terug stond er een oudere man. En heb mijn broodje toen geweigerd. Als je continu in je handen niest en hoest, aan je kont zit te krabben en het tasje pakt door eerst aan je vingers te likken.. ben ik uitgegeten.. Ik hoop dat deze man nooit meer in de keuken komt te staan 🙈

Wisse
31 juli 2021
Ronald van Riet
31 juli 2021

Weinig verschil tussen de enkele en dubbele kapsalon. Patat was te zout. Maar verder was de rest lekker.

S
25 juli 2021

Als besteltijd werd 35minuten aangegeven, dat werd na betaling meer dan een uur.. Het eten was lauw. Deze combinatie ervaring past niet bij het vrij hoge prijsnivo. Er is geen keuze mogelijkheid kalfs of kip döner te bestellen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tavenier Venema
25 juli 2021

Lekkere patat

Wisse
24 juli 2021
Yvonne
22 juli 2021

Snel en makkelijk besteld en de kapsalon die we hadden was prima .

Wisse
22 juli 2021
Cock Schouten
21 juli 2021

Helemaal top!

Cock Schouten
20 juli 2021

Geweldig!!

Wisse
19 juli 2021
Gabriël
15 juli 2021

Eten was koud.. pizza’s waren hard als steen en patat was slap en zacht. Het rare is nog dat je pizza’s verkoopt maar niet zelf voor de klant snijdt

Wisse
15 juli 2021
René
13 juli 2021

Heel lekker, en heel snel geleverd.

Wisse
13 juli 2021
Wisse
10 juli 2021
Cock Schouten
7 juli 2021

Geweldig

Jeffrey de Haan
5 juli 2021

We hebben wederom genoten ! Eten was heerlijk en bezorging was ook wederom op tijd. TOP !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
4 juli 2021

Al jaren de lekkerste shoarma van Zwolle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeemie
2 juli 2021

Prima kwaliteit, service en openingstijden!

Wisse
1 juli 2021