Beoordelingen van Sam's Grillroom Zwolle

Recente recensies van Sam's Grillroom Zwolle

5 sterren na 15 reviews

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was weer mooi op tijd! De kipsnitzel schotel was heerlijk De kapsalon (shoarma) was niet zo lekker. Er zat sambal doorheen, terwijl er alleen knoflooksaus doorheen moest. De kapsalon ( kebab) had ik besteld met sambal. Maar dit was één en al sambal. Patat was gewoon rood van de sambal. Hopelijk de volgende keer weer beter :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed Bezorger was er snel TOP

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op temperatuur,vlot geleverd

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon is prima. Altijd goede service.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordat het eten kwam was het alweer 1,5 uur later.. verwachte bezorgtijd bleek een half uur langer te duren, snap dat het druk is maar even de mensen een sms'je sturen kan ook zeker geen kwaad, of een kortingscoucher ivm het lange wachten voor de volgende keer als ze bestellen of iets dergelijks. Verder altijd lekker eten! Maar ze vergeten ook ALTIJD een extra sausje erbij te doen als je die extra besteld ... en ja het kost maar 0,50 cent maar als dat elke keer zo gaat dan tikt dat mooi aan, van al die keren dat ik bij Sam bestel leveren ze 8/10 keer de extra saus niet ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker kapsalon. Smaakt altijd goed. Bezorging was snel

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 kapsalons besteld 1 met shoarma en een met kabab maar kreeg er 2 met kabab dus geen goede bestelling

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten met verse groenten en zeer snelle bezorging. Prima!

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak hebben we bij Sam besteld.... we zijn super tevreden

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Complimenten

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een vaste klant geworden. kwaliteit is geweldig en meestal zijn ze ZO stipt binner 15 minuten er dat ik leterlijk op de klok naar beneden kan gaan naar de voordeur, die keren dat het drukker is(etenstijd), is het nog steeds drie keer zo snel als pizzaria waar ik soms bestel. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating